Web

BAUHAUS vælger BLENDIT LEARNING og den moderne læringsplatform FUSE til at muliggøre vidensdeling og læring i verdensklasse

Aalborg, Danmark, februar 2017;

BLENDIT LEARNING, som er den nordiske udbyder af den moderne læringsplatform FUSE, annoncerede i dag at BAUHAUS Danmark, Norge og Island har valgt BLENDIT LEARNING og FUSE som lærings- og vidensdelingsplatform til deres 2,100 medarbejdere.

Fremragende kundeservice kombineret med konkurrencedygtige priser af produkter af høj kvalitet er kerneprincipperne hos BAUHAUS. Dette kræver viden og kompetencer i særklasse hos medarbejderne i BAUHAUS, og derfor investerer BAUHAUS nu i markedets bedste muligheder indenfor læring og vidensdeling til deres medarbejderne.

“En af vores primære opgaver er at hjælpe BAUHAUS fremad mod fortsat vækst, udvikling, og fortjeneste. Det er derfor nødvendigt at sikre præcis den rette viden til de rette mennesker på det rette tidspunkt. En anden primær opgave er at gøre BAUHAUS til en arbejdsplads, som engagerer, udvikler og værdsætter vores medarbejdere”, forklarer John Møll, Leder af HR udvikling hos BAUHAUS.

“Vi har valgt BLENDIT LEARNING som samarbejdspartner af 3 grunde:

  1. De har hjulpet os med at udvikle en ny læringsstrategi med fokus på vidensdeling og videobaseret mikrolæring, der er søgbar og derfor kan anvendes lige der, hvor der er brug for den.
  2. De er udbydere af den moderne læringsplatform FUSE, som er ledende på verdensplan.
  3. De forstår vores udfordringer og vision og fokuserer på at bidrage os i at nå vores forretningsmæssige mål ved at hjælpe os med at styrke og engagere vores medarbejdere”

Learning Director hos BLENDIT LEARNING Peter Simonsen forklarer: “Vi ændrer, hvordan viden bliver udviklet og delt i hele organisationen. Vi styrker BAUHAUS’ egne eksperter og giver medarbejderne mulighed for at skabe, dele og kommentere på indhold. Dette vil virkelig engagere medarbejderne til at arbejde mod BAUHAUS’ overordnede mål, og det er det, som vi vil måle vores succes på.”

“Vi er meget stolte af at arbejde sammen med BAUHAUS Nordic og at kunne hjælpe dem med at tilpasse deres lærings- og videndelingsaktiviteter til deres strategiske mål,” siger Mads Høj Jensen, CEO hos BLENDIT LEARNING.