BLENDIT LEARNING

BLENDIT LÆRING hjælper med at eksekvere på jeres strategiske mål ved at gøre læring og viden tilgængelig lige præcis der, hvor I har brug for den.
I forberedelsen. I arbejdet. I hverdagen.

Det kan gøres bedre

Akkurat som de fleste mennesker vi taler med, er vi trætte af lange e-learning kurser, som keder medarbejderne til døde og er glemt en time senere.

Vi er dødtrætte af gammeldags learning management systemer, der ikke er bygget for brugernes skyld, men bygget til (og alligevel ofte hadet af) administratorer og HR til at styre og kontrollere kurser og compliance.

Og det gør os virkelig triste, at så meget tid og ressourcer bruges på noget, der tydeligvis ikke har den ønskede effekt på de underliggende forretningsmål.

Tænk på dem, der skal lære det!

LÆRING bør være tilgængelig når som helst og på lige præcis den enhed, du har ved hånden. Det bør ikke kun være en mulighed at få adgang til den via mobilen, det er der, det skal begynde.

MODERNE LÆRING bør IKKE være indpakket i store, SCORM pakker, der kun kan forvaltes af uddannede administratorer, og som kun kan tilgås som 30 til 60 minutters klumper af tætpakket indhold, du alligevel ikke kan huske, når du skal bruge det.

MODERNE LÆRING er 2-3 minutters, søgbar, engagerende mikrolæring i videoformat – meget lig den måde, vi anvender Google og Youtube, når vi ønsker at (lige præcis!) lære eller repetere noget.

En moderne læringsplatform engagerer medarbejderne

EN MODERNE LÆRINGSPLATFORM skal kunne håndtere mikrolæring, mobil læring og social læring som det helt centrale. Der skal måles ikke primært på compliance, men primært på engagement, og hvor meget det flytter forretningen. En moderne platform er baseret på deltagelse, og engagerer brugerne til at bidrage og dele den viden, der allerede findes i organisationen. Den understøtter de 90% af 70:20:10 reglen, som handler dels om social læring fra kolleger og ledere, og dels læring i og via selve arbejdet.

Et moderne læringssystem SKAL kunne mere end at håndtere formelle kurser, som kun udgør de 10% af læringen. Sammen med vores partner Fuse Universal leverer vi markedets bedste moderne læringsplatform til at understøtte 70:20:10.

DIGITAL LÆRING & EKSEKVERING

Sidst men ikke mindst skal læringsinitiativer og forandringsprocesser eksekveres for at få reel værdi. Eller sagt på en anden måde; hvis ikke det føres ud i livet og fastholdes, kan vi jo lige så godt lade være og så bare spare pengene!

Sammen med vores kunder sørger vi for, at de rigtige kompetencer, den personlige motivation og de understøttende processer er til stede på det rette tidspunkt, og dermed sikrer vi SAMMEN, at læring har en bæredygtig effekt i organisationen.